Godafton.

Kväll lider mot natt och snart ber en ny dag om att få komma till. Nostalgikväll stod på programmet. Jag och bästa och mest underbara Sophie bröt vår detox. Vi bröt den med mat och dryck som vi minns från en månad sedan. Mat och dryck mindes men inte alls den ljuva nostalgi som vi ville. På gott och ont. Mest gott. Jag har nått 40-strecket men vill inte bli en svulstig buk som man lätt kan hamna i.

I kväll på Cirkus var det några svulstiga bukar som fick sitt lystmäte. Inbillar mig att min buk inte är den mest istrigaste men nog fick den ett lystmäte. Suede levererade, lät fint och Brett har nog aldrig sjungit så bra Dom var störst i världen ett tag Suede.

Allt dom levererade var mer rätt än ett sommarlov för rovdjursungar som inte väntat något mer. Men tiden sliter på, allas tänder nöts och plötsligt är man inte farlig mer. Brett Anderson är så. Sjunger fint och hoppar mycket mellan och under låtarna  men det går inte att komma undan att det var femton år sen sist. Mycket vatten under bron. 

Så är det alla kan inte bära bucklorna på knogarna år efter år efter år. Är helt övertygad att alla som var på Cirkus hade en skön stund och att Suede kommer att dyka upp i en dalmasstad i sommar.

Hej då.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s