Hello, läser i nyheter24 att ett tjejgymnasium blåst oss dvs staten på skatteslantar. Eleverna har blivit lurade på mat, datorer och schysst miljö. Skolan är stängd och företaget som drev utbildningen är konkad.

Kanske är dags att kolla privata utbildningar i alla led. Jag har några vänner som pluggat två år på en KY-utbildning. Varje år får de lasta in två lax i avgift för skolböcker, kopiering och telefonsamtal. All in all 8000 sköningar. Nu står det sig så väl att samlade värdet på de böcker de fått är cirka 2000 kronor, kopiering existerar i princip inte då allt går via nätet och telefonsamtal?

Hallå, vi lever på 2000-talet ingen jävel går och lånar en telefon….ringer man så ringer man från sin egen lilla mobil. Punkt! Lågt räknat så går böcker och övrigt matrial kanske loss på 2500 spänn lika med 4500 över till företaget som driver utbildningen…per elev!

Privata utbildningar verkar vara 2000-talets svar på 1900-talets lumpen då allsköns militärt anställda skodde sig fett på pengar,saker och ting från oss skattebetalare som skulle gå till lumparnas utbildning.

En uppmaning till alla journalister:

Gräv alla i denna latrin, gräv djupt och gräv nu!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s