Nu snöar det igen. Fan. När ska det sluta? När får vi sol och första vårhintarna? Jag har inget sopm helst fog för det men om inte självmordsfrekvensen är högre i år en förra året vid den här tiden så lovar jag att svepa en vinare. Det är som när man var liten och hade sportlov. Snöade hela tiden, fast då gillade man det skarpt. Snökoja, pulka, slalom, mulning ja det var mycket som roade oss små.

Det enda som roar en som närmar sig det som Lena Endre påstår vara livets start en snöig dag som denna är det är ju trots allt en dag närmare sommaren. Hoppet är det sista som överger optimisten eller var det idioten, minns inte vilket….Ja, ja

Tintin ska bli film. Señor Spielbergo ska göra Enhörningens hemlighet. Det kan ju inte misslyckas eller? Bara den inte blir som senaste Indiana Jones filmen…. Undrar vilka som skulle spela rollerna?

Det verkar bli Gollumsnubben som gör Kapten Haddock. Hade dock föredragit Gimli vad han nu heter egentligen. Tintin då? Munken i DaVinci koden kanske eller Figge Norling? Hjälp! Kalkyl då? Tom cruise? Kan ju göra rollen bra kort och med pipskägg… Dupontarna måste spelas av Rolf Lassgård och Micke Persbrandt för att ge liten tyngd och trovärdighet till snutrollerna.

Näe, i övrigt så hoppas jag att Vickan och Daniel när dom väl gifter sig, att dom tar efternamnet Westling och byter Drottningholm mot en trevlig barre i Gröndal.

Your honor I rest my Case!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s