Reinfeldt and the gang högerns svar på cool går framåt enligt en statistisk undersökning. Så klart sänker man skatten så kommer skratten. Hoppas att pengarna räcker bara. Han har sett litet trött ut på slutet den gode Sir Fred. Kanske för mycket te i Afghanistan?

Göran H då, det finns bara ett ord att säga till honom. ”Avgå, avgå alltid avgå!” Det gäller inte bara honom utan hela hela hans parti som är så självgott och så skenheligt. Dom står för allt ont i Sverige.

De gömmer sig bakom ett fejkleende som i fasaden säger: ”Stackars de invandrare som har det svårt” , ”Klart att de som inte vill ha barn ska ha möjlighet att göra abort” , ”Godis!”

Men det riktiga hånflinet säger: ”Ut med packet!”, ”Barnamördare!”, ”Morötter!”

Och så har dom mossigheten att tycka illa om att alla ska få gifta sig oavsett kön och sexualitet. Hallå, vakna upp och lukta på kaffet! Vi skriver 2009 inte 1909 i våra kalendrar i år!

I övrigt så älskar jag min tjej Sophie. Hon är skiten hela dan alla dagar. Jag gillar Spotify, lyssnade på Motorhomes ”Into the night”. En mycket fin låt. Tycker dock att ni ska lyssna på den här ”Into the night” i stället.

Nästa vecka:

Soundtrack of our lives, Joel Alme, Cesars, Modevecka och Berlin!

Jag lever livet, gör det ni med!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s