Har i dag börjat årets golgata. Julklappsinköpandet. Mången god klapp ska köpas in. Ingen ska bli utan. Åt för övrigt en alldeles god lunch på Lydmar med en god vän. Vi kan kalla honom Anders Amren. Honom gillar jag.

Någon eller några som jag inte gillar är de idioter som helt sonika och egotrippat svarar ja på frågan: ”Ska det här vara en julklapp?” Det är väl klart som fan att ska vara en julklapp. Det finns väl inget annat som säljs just nu, eller? Eller för det första. Det ska inte ens frågas såna frågor. Julklappar är en  ”non random act of kindness” med avsikt att blidka nära och käras hjärtan så att man får vara vara när och kär i ett år till.

Julklappar ska slås in av er själva och hör sen. Sen om du är helt jävla värdelös att packa in klapparna-spelar ingen roll! Halva affektionsvärdet i julklappen ligger i att du gråtit, glöggat, klippt och krullat ihop din julegåva!

Sen så tar det så sjukt långt tid i kön när du din late fan inte orkar krulla och tejpa hemma!

Annonser

5 reaktioner till “Julklappsidioter! Gå hem och tejpa!

  1. Mina inslagningar är av tillräckligt sorlig kvalitet för att omfattas av Amnestys stadgar, men det kvittar. För varje jul slår jag banne mig in alla presenterna själv, och i unikt papper. Det är, som du påpekar, åtminstone mer affektionsvärde i det än att lägga ett par pengar på butiksdisken och ta emot någonting alla kan köpa själva.

  2. Precis som du säger så tycker jag klappar ska vara inslagna av givaren, mer personligt då ju. Men jag måste faktiskt få säga att alla saker som sälj nu faktiskt inte är julklappar.. Jobbar i en klädbutik och får ofta höra att; Neeej, inte julkapp utan present! Jäkla tur våra julkappskartonger i år inte är såå juliga utan med stjärnor på..*fniss*

  3. Skulle jag orka vänta medans segskallarna slår in mina paket så skulle jag gladeligen göra det, men jag hinner ju in i flera affärer och sedan hem och göra det själv innan de är färdiga med ett paket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s