Sitter och ser nyhetsmorgon på tv4. På nyheterna meddelar hon som läser med dramatisk röst att tusentals resenärer blivit kvar på Bangkoks flygplats sen alla flyg ställts in. Hon nämner även att många av de strandade resenärena är svenskar.

Klipp över till inslaget. Där får vi veta att ett femtiotal svenskar fastnat på flygplatsen. 50 st av tusentals?! Hallå! Vart kommer ”många” in där?

Sen lite senare när den där putslustiga Titto….tittarombudsmannen har sin lilla frågestund….med sin raljerande stil där han inte ens lyssnar på eller låter tittarna komma till tals. Han bara tycker en liten stund och låter sen påskina att javisst tv4 ska bli bättre. Blir dom? Nooooo.

Vill bara ta fram mina hagelbrakare och ha ett James Arness moment!

I övrigt så är jag sjukt inne på nya the Killers. Svinbra, och snygga är dom också! Annars kan jag rekommendera ”the airborne toxic event” . Det är bara bandnamnet som står mellan just nu och världsherravälde.

I övrigt så anser jag att staten bör gå in och ta över Skanska. Rädda jobben och byt tillbaka företagsnamnet till Skånska Cementgjuteriet!

Hej då!

S

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s