Zlatan fick ännu en guldboll. Nu har han tre. Tycker att dom kan skita i fotbollsgalan. Fotbollen har gått på sparlåga i år. Allsvenskan har varit den tråkigaste i mannaminne, minns någon EM i somras?, Brolin tappade alkoholtillståndet, Stockholmderbyn, OS någon? Näe.

Skicka guldbollen till Milano med post. Det finns bara en spelare som förtjänar det priset. Varje år. Zlatan, fan vad bra han är!

I Kina ska kulturministeriet konsultera experter huruvida om det ska vara tillåtet att mima för skådespelare och artister. Allt för att någon höjdare i politbyrån bytte ut en liten parvel som skulle sjunga under OS-invigningen i somras till någon som tog sig bättre ut i TV. KIna landet som förbjuder artisten i stället för at skicka höjdaren i fängelse utan att passera gå.

Det är som om vi skulle låta vanligt folk betala för till exempel bankers och slarviga affärsmäns oansvariga finanstransaktioner…..hm!

Näe, Lena Adelsohn Liljeroth agera nu! Skicka alla Clownen Manne avsnitt till kinesiska kulturministern ont ska med ont förgås!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s