RSS Flöde

I dag håller jag käften!

Postat den

Hej där, var till doktorn i går. Han sa att jag har en virusinfektion och mot virus finns inget botemedel. Bara hålla käften, vila och vätska. Jag hade för bråttom tillbaka till jobbet och nu får jag betala priset.

Vi hade Schlagerträff hos mig och älskade Sophie i lördags. Det var roligt och alla var på topp. Bäst var ändå Soph som hade köpt ny underbar Schlagerklänning och också fixat grymmaste buffén.

Nu ligger jag tungt i soffan och kollar på Eurogoals. Europas bästa fotbollsprogram. Vad vill man se? Mål. Vart får man se dom? Där.

Annars så anser jag att EMD:s cover på Musketörlåten ”All for one” kanske är det sämsta någonsin. Skäms! Den låten sög mammutballe när den kom med Sting, Roddan och Bryan A. Där gäller det gamla ordstävet ”Snus är snus om än i gyllene dosor”.

När det kommer kommer till EMD så bestämmer jag att det nya ordstävet ”Bajs är bajs även i brunsprejade toaletter” gäller!

Nu fortsätter jag att hålla käften!

Peace

S

Annonser

Ett svar »

  1. Bra! Kom och håll käften lite hos oss på http://brabloggar.com… också! 🙂 ”All for one” finns i en grymt kul spoof-version i Monte Python-musikalen ”Spamalot”. Där sjunger de ”All for one and none for some” till exempel.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: