Så här less blir jag när datorjäveln inte gör som jag vill. Nu måste jag ringa och be om hjälp i morgon. VAd jag hatar det. Är så värdelös på datorer. Pinsamt. I morgon är det jag som börjar en dator kurs….finns det ingen jävel som kan starta en datorkurs för oss som bara vill lära det coola grejjorna som dom gör på film. Lägga upp datorn på ett fik lite nonchalant och helt plötsligt så är hela FBI, CIA eller gud crackat.

Det skulle jag vilja kunna! Å så finns det snygga hackers i filmens värld (Tom Cruise i MI 1) men dom känns inte lika trustworthy som dom sunkiga (Jack Black i Behind enemy lines). Jag skulle vilja vara en snygg hacker.  Lite som i förbifarten säga.” Mitt namn är Hackspett, Hacker Hackspett.”

Vi hörs!

S

Annonser

En reaktion till “fy fan!

  1. Du e ju en snygg basist. Räcker inte det?Köp dig en apple annars.Så slipper du Gill Bates krångelburkar.STEVE JOBS FOR PRESIDENT!STEVE JOBS FOR PRESIDENT!STEVE JOBS FOR PRESIDENT!STEVE JOBS FOR PRESIDENT!STEVE JOBS FOR PRESIDENT!STEVE JOBS FOR PRESIDENT!STEVE JOBS FOR PRESIDENT!STEVE JOBS FOR PRESIDENT!STEVE JOBS FOR PRESIDENT!STEVE JOBS FOR PRESIDENT!STEVE JOBS FOR PRESIDENT!STEVE JOBS FOR PRESIDENT! STEVE JOBS FOR PRESIDENT!STEVE JOBS FOR PRESIDENT! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!B.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s