Hej där, tisdag morgon. Dags för jobb. Berns hägrar. Ska bli skönt. Det snöar och fan vet vad ute…. Såg på nyheterna att skolarna fortsäter att sälja snask till sina elever. Stat och kommun anser att eleverna blir för feta om man fortsätter med detta. Det vill vi ju inte.

Om något är ont så är det lättare att komma med förbud och restriktioner. En kvarleva från gamla DDR-Sverige.Vem minns inte när det var förbudsivrare som ville förbjuda kärnkraften? VArför inte börja åt andra hållet. Mer gymnastik och rörelse och behåll snasket? Vill ungarna snaska så gör dom det ändå!

Zlatan, kungen alla dagar. Tre priser i går. Om han nätar oss till EM i helgen så är han den störste genom tiderna. Snackar vi fotboll? Nej! Vi snackar allt!

Vi hörs!

/S

 

Annonser

En reaktion till “Zlatan!

  1. Bra Sam!Jag håller med dig till 100%.Lägg in minst 20 timmar gymnastik i veckan i ungjävlarnas schema. 10 av dom ska vara asfaltlöpning med Skogen och Siden liknande ledare som manar på och håller tempo.Sen e det ju bara att mumsa gotta i skolornas gottkiosker.Hälsa Bernt. Eller var det Berns?Eller Bert? Saxofonisten från första upplagan av Treokomp.Föresten! Ska inte Treokomp ha jubileum snart igen. Sist hade ju jag vitt år och kom inte till rätta.B.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s