Hej där, Fredag ni vad det betyder? Supa supa suuupaa! Hurra se upp för nu jävlar blir det åka av….satan vad här ska tas in! Eller? Näe, förresten. Jag ska ju se till så att ni kära slöläsare blir sköna…ska jobba. På Berns. Skönt faktiskt . Ännu skönare är Kebba som jobbar med mig på nyss nämnda etabliss. Coolare kille får man leta efter.

I morgon däremot så inleds firandet av Sophie min älskade flickvän. Det ska bli så roligt! Imorgon så blir det Håkan på Gröna Lund! Drinkar och god mat blir det oxå! Hurra! Hon är så grym min Sophie! Förtjänar endast det bästa.

I morse i Tv4 Stockholm nyhetsmorgon så satt Gubbrockens hin håle himself Ronny Svensson. Han har gjort sig en karriär på att vara någon sorts hybrid mellan Nils-Petter Sundgren, Hans Wiklund och Homer Simpson. Filmkritiker alltså….Tyvärr så fick denne slok möjlighet att uttala sig om något annat än film. Han gav sig på att klanka ner på Håkans sångröst…..”Han kan ju inte sjunga”….”bla bla bla”. Kan inte folk som inte har koll bara vara tysta?

Han fortsatte vidare……”I kväll ska jag däremot på China teatern och se en som verkligen kan sjunga, Dave Sylvain”…..Ridå! Badabooom! Ladies and Gentlemen…I give you….Gubbrock! Ronny är en Gubbrockare med stofila åsikter.

Your honour, I rest my case!

I morgon blir jag full för kärlekens skull för att citera en annan Gubbrockare.

Puss

S

 

Annonser

2 reaktioner till “Fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s